XTB anunță un parteneriat de imagine cu José Mourinho și introduce 0% comision pentru acțiuni și ETF-uri cu deținere

José Mourinho, unul dintre cei mai performanți manageri de fotbal și de două ori câștigător al UEFA Champions League, a fost numit noul ambasador de brand al XTB, fintech și casă de brokeraj listată pe Bursa de la Varșovia. Cu această ocazie, XTB devine primul broker cu prezență locală în România care oferă 0% comision la tranzacționarea cu acțiuni cu deținere și ETF-uri cu deținere pentru un rulaj lunar de până la 100.000 Euro, potrivit unui comunicat.

„Am deosebita plăcere să anunț parteneriatul nostru cu José Mourinho, care nu este doar un om extraordinar, ci și un simbol de manager care și-a construit succesul atât cu o strategie, cât și cu o mentalitate câștigătoare. Povestea sa rezonează bine cu valorile brandului și cu strategia noastră. Împărtășim aceeași dorință de a realiza ceea ce dorim și iubim. Așa cum Jose își ajută echipa să devină cea mai bună din lume, noi dorim să ajutăm clienții noștri să devină investitori și mai buni alături de XTB, oferindu-le cea mai bună tehnologie și cea mai înaltă calitate a serviciilor”a declarat Omar Arnaout, CEO al grupului XTB.

Anunțul cooperării dintre José Mourinho și XTB marchează începutul unei noi campanii globale de branding cu deviza „Fii ca José”. Ideea creativă a poveștii se bazează pe similaritățile dintre provocările cu care se confruntă  investitorii zi de zi și cele cu care se confruntă un manager de fotbal. O strategie bună, dorința de a câștiga, dar și învățarea din eșec sunt principalii factori care duc spre succes atât în ​​fotbal, cât și în finanțe.

„Sunt încântat să devin ambasadorul XTB pentru anii care urmează. Prin discuțiile mele cu XTB, ajungând să ne cunoaștem, mi-a fost imediat clar că împărtășim multe valori asemănătoare în călătoriile noastre individuale; suntem pasionați, suntem profesioniști și investim grijă și dragoste autentică în ceea ce facem. Așadar, sunt foarte fericit să lucrez cu echipa fantastică de la XTB și să împărtășesc propriile experiențe cu cei peste 200.000 de traderi ai XTB din întreaga lume. Dacă vrei să tranzacționezi, fii ca mine, alege XTB”, a spus José Mourinho.

“XTB activează în România încă din anul 2008, fiind în prezent cel mai mare broker de instrumente derivate și piețe externe care este listat la bursă și care are prezență locală. În cei peste 12 ani de activitate, am oferit investitorilor români resurse și servicii de calitate, tehnologie avansată de tranzacționare, produse competitive, programe educaționale complexe, analize de specialitate. Toate demersurile noastre sunt orientate spre a oferi investitorilor cele mai avansate instrumente pentru a se dezvolta, a deveni traderi mai buni și a obține performanțe. Considerăm că parteneriatul cu marele Jose Mourinho reflectă valorile companiei si este reprezentativ pentru toate eforturile realizate de XTB pentru a câștiga poziția de lider de piață și pentru a seta la nivel de industrie cele mai înalte standarde de profesionalism, bune practici, credibilitate și competitivitate”, a declarat Irina Cristescu, CEO al XTB România.

XTB introduce comision de 0% pentru acțiuni și ETF-uri cu deținere

XTB a anunțat introducerea posibilității de tranzacționare fără comision a acțiunilor cu deținere și a ETF-urilor cu deținere. Oferta de comision 0% se aplică pentru rulaje lunare de până la 100.000 Euro și va fi disponibilă atât pentru clienții XTB existenți, cât și pentru cei noi, începând cu 5 octombrie 2020.

Obiectivul XTB a fost dintotdeauna acela de a fi alegerea numărul 1 a investitorilor, un one-stop-shop unic cu ofertă completă. În ultimii ani, am realizat demersuri extraordinare pentru a îmbunătăți serviciile noastre – de la implementarea de programe educaționale calitative care dau tonul la nivel de industrie, până la rafinarea constantă a funcțiilor platformei noastre premiate la nivel global, xStation. Acum, cu o ofertă ce presupune comisioane 0, deschidem ușa tuturor celor care sunt interesați să investească atât în ​​acțiuni, cât și în ETF-uri cu deținere”, a declarat Omar Arnaout, CEO al grupului XTB.

În prezent, XTB oferă peste 2.000 de acțiuni cu deținere listate la 16 dintre cele mai mari burse la nivel mondial, inclusiv New York Stock Exchange, London Stock Exchange, Bolsa de Madrid, Börse Frankfurt și Warsaw Stock Exchange. În plus, peste 200 de ETF-uri, inclusiv din domeniul mărfurilor, industriei imobiliare și obligațiunilor, vor fi, de asemenea, oferite de XTB cu comision de 0%.

„Prima jumătate a anului 2020 a fost marcată de o volatilitate peste medie pe piețele financiare, care ne-a permis să înregistrăm rulaje record și să creștem semnificativ baza de date a clienților noștri. Obiectivul XTB este să continuăm această creștere și sunt convins că noua ofertă pentru acțiuni va atrage interesul atât al clienților noi, cât și al celor existenți, permițându-ne să creștem și să ne consolidăm poziția pe piață la nivel global”, a adăugat Arnaout.

„Comisionarea de 0% la tranzacționarea de acțiuni și ETF-uri este o dorință mai veche a investitorilor din România, dorință pe care ne-au comunicat-o din ce în ce mai mult în ultima perioadă. Ne bucurăm, așadar, nespus să putem anunța astăzi că, eliminăm comisionul la tranzacționarea de instrumente cu deținere pentru rulaje lunare de până la 100.000 Euro. Odată cu implementarea acestui beneficiu, XTB devine brokerul cu una dintre cele mai accesibile și diversificate game de produse financiare de pe piața locală (peste 4.700 de instrumente financiare, potrivite pentru o plajă largă de profiluri de investitori, atât CFD-uri pe Indici, Mărfuri, Acțiuni, ETF-uri, Perechi Valutare și Criptomonede, cât și Acțiuni și ETF-uri cu deținere). Accesul facil la această varietate de instrumente printr-un singur click în aceeași platformă online, le permite investitorilor noștri să pună în aplicare strategii complexe de investiții, să realizeze o diversificare corespunzătoare a portofoliului și un management eficient al riscului, toate acestea putând face diferența între succes și eșec în investiții”, a declarat Irina Cristescu, CEO al XTB România.

Toate informațiile despre costuri și comisioane pot fi găsite AICI.

Mai multe informatii aici

Avertisment cu privire la riscuri:

Orice opinii, cercetări, analize, preţuri sau alte informaţii oferite cu titlul de comentarii generale de piaţă nu reprezintă sfaturi de investiţii. XTB nu este răspunzător pentru orice pierdere sau pagubă incluzând şi fără limitare la, orice pierdere sau câştig care poate lua naștere direct sau indirect din utilizarea sau bazarea pe astfel de informații. Vă aducem la cunoştinţă că informațiile sau cercetările bazate pe date istorice nu garantează viitoare performanțe sau rezultate. CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 79% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD-urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *