Investitii cu comision 0 prin XTB

Exista o oferta foarte buna acuma la XTB cu0% comision pentru investitiile in actiuni si ETFs cu detinere. Astfel, iti poti crea cu usurinta portofoliu dorit.

Mai jos as vrea sa ti prezint cateva companii in care cercetez noi oportunitati.

  1. Abbvie – este o companie de cercetare bio-farmaceutica. Aceasta companie a declarat pe 10 septembrie ca ofera un dividend trimestrial de 1.3$ /actiune (actiunea se afla la pretul de 108$ / actiune.

De cand s-a infiintat compania, din 2013, AbbVie si-a crescut dividendul cu 225% si este membru in S&P Dividend Aristocrats.

Despre Abbvie – Misiunea este sa descopere si sa livreze medicamente inovative care rezolva probleme serioase de sanatatesi adreseaza promovarile medicale de maine.

Rezultatele financiare arata un venit anual de 13,9 miliarde, o crestere cu 33,9%, sau 19% la nivel operational. Veniturile nete din portofoliu de oncologie hematologica a fost de 1,8 miliarde $(+14,1%), din cel de imunologie a fost de 6,1 mld. $(+15,1%). Global Humira a totalizat venituri de 5 mld. $.

Marja bruta a fost de 67,6%.

In XTB, indicatorul este ABBV.US.

Disclaimer și avertisment cu privire la riscuri
Informaţiile sau materialele prezentate pe website-ul adrianmateescu.ro nu sunt şi nu pot fi considerate recomandări de cumpărare, vânzare sau păstrare a unui anumit instrument financiar. Website-ul http://adrianmateescu.ro/ avertizează cu privire la riscurile ridicate pe care le implică tranzacţionarea şi investiţiile în instrumente financiare, incluzând, fără ca enumerarea să fie limitativă, fluctuaţia preţurilor pieţei, incertitudinea dividendelor, a randamentelor şi/sau a profiturilor, fluctuaţia cursului de schimb. Performanțele trecute nu reprezintă garanţii ale performanţelor viitoare ale instrumentelor financiare. 79% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD-urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii. În consecință, website-ul adrianmateescu.ro recomandă abordarea instrumentelor financiare numai în cunoştinţă de cauză şi după o documentare prealabilă. Produsele derivate tranzacționabile în marjă oferite de X-Trade Brokers DM S.A. sunt riscante. Pierderile pot depăși marja blocată.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *